محل تبلیغات شما
فردا چهل‌و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است و به گفته قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، راهپیمایی ۲۲ بهمن در هزار شهر و 4200 روستای کشور برگزار خواهد شد. در این 41 سال با وجود فراز و نشیب‌های فراوان، مردم ایران از همه اقشار و گرو‌ه‌ها، فارغ از گرایش‌های ی و با وجود گلایه‌هایی که بعضا نسبت به عملکرد بخش‌هایی از حاکمیت داشته‌اند، برگزاری باشکوه مراسم راهپیمایی 22 بهمن را خط قرمز خود دانسته و همواره این مراسم را به صورت شکوهمند برگزار کرده‌اند. جام‌جم در گفت‌وگو با کارشناسان ی، حضور گسترده مردم در مراسم جشن پیروزی انقلاب را به لحاظ جامعه‌شناسی ریشه یابی کرده است.
جشنی فراتر از جناح‌بندی‌های ی
 غلامرضا خواجه‌‌سروی
استاد دانشگاه
روز 22 بهمن هر سال به زبان بین‌المللی جشن ملی ایران است و به عبارت دیگر جشن ملی متعلق به كل مردم ایران است. مردم در طول چهار دهه در بزرگداشت این جشن ملی حضور یافته‌اند. نكته مهم این است كه این حضور همگانی مربوط به جناح،‌ دسته و گروه خاصی نیست و اساسا در طیف‌بندی‌های ی قرار نمی‌گیرد. چون مردم این جشن را متعلق به انقلاب اسلامی می‌دانند. حتی فراتر از آن باید گفت انقلاب اسلامی متعلق به همه مسلمانان و مردم محروم و ستمدیده جهان است و از این رو باید آن را پدیده‌ای فراگیر دانست كه در ذیل گرایش‌های ی و جناحی و حزب تفسیر نمی‌شود. مردم به انقلاب اسلامی تعلق خاطر دارند و از این رو، راهپیمایی شكوهمند 22 بهمن تاكیدی بر این جنبه فراگیر و عمومی است. با گذشت 40 سال از انقلاب‌، مردم به این درك و بصیرت رسیده‌اند كه عملكرد نامناسب برخی مدیران و كاركردهای نامناسب را باید از اصل انقلاب و اصل اسلام جدا بدانند و از سویی دیگر گرامیداشت و پاسداشت انقلاب و نگهبانی از انقلاب اسلامی را معادل حراست از هویت ملی و موجودیت ایران می‌دانند. به همین خاطر است كه مردم حساب اوضاع و احوال اقتصادی و اجتماعی و كاركرد كارگزاران را از حساب بنیان‌های هویتی نظام جدا می‌دانند.



پشتوانه مردمی نظام
 غلامرضا مصباحی‌مقدم
 عضو مجمع تشخیص مصلحت
راهپیمایی 22 بهمن یكی از صحنه‌هایی است كه ملت ایران طی 41 سال گذشته به آن مقید بوده و همواره در این روز به میدان آمده و با حضور در راهپیمایی با امام و رهبری تجدید بیعت كرده است. حضور گسترده مردم در این راهپیمایی با توجه به پوشش گسترده جهانی صرفا موضوع داخلی نبوده و دارای آثار بین‌المللی نیز هست. حضور مردم در راهپیمایی در عرصه داخلی منشاء وحدت و انسجام ملی است، همچنین منشاء قدرت مسؤولان نظام است كه احساس كنند نظام همچنان دارای پشتوانه مردمی است زیرا جمهوری اسلامی براساس سه ركن اسلام، ولایت فقیه و مردم است.
 فارغ از قضاوت دیگران می‌بایست این پشتوانه مردمی را همواره در اوج و قوت حفظ كنیم. البته گاهی به دلیل برخی ناكارآمدی‌ها، نیتی‌هایی میان مردم ایجاد می‌شود اما چنین راهپیمایی‌هایی حكایت از فاصله‌گذاری مردم بین نیتی‌شان از مشكلات اقتصادی و ضعف مدیریتی و آنچه مربوط به سرنوشت نظام می‌شود، است. به این معنی كه مردم به‌رغم داشتن انتقاداتی نسبت به عملكردها، به‌واسطه حضور در راهپیمایی حمایت خود را نیز از نظام نشان می‌دهند. از سوی دیگر حضور در راهپیمایی آثار بیرونی نیز دارد چرا كه كشورهای دیگر متوجه می‌شوند كه ملت پشت نظام ایستاده
و كوتاه نمی‌آید.



 آرمان‌های انقلاب، همچنان نقطه وصل مردم و حاكمیت است
 یدا. طاهرنژاد
عضو حزب كارگزاران
22 بهمن نماد ایثار، قهرمانی و ایستادگی ملت بزرگ ایران به رهبری یك فقیه عالیقدر است كه باید پاس داشته شود. رسالت ملی و اخلاقی ما ایجاب می‌كند كه چنین روزی را پاس داشته و در راهپیمایی شركت كنیم به‌ویژه كه راهپیمایی امسال مقارن با اربعین شهادت سردار سلیمانی شده و در نتیجه بركاتی برای كشور دارد. با حضور گسترده در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی كه با چهلمین روز شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی همزمان شده است، با نمایش اتحاد عمومی در مقابل دشمنان، به‌ویژه آمریكا پیام وحدت خود را به جهانیان مخابره خواهیم كرد.  در عین حال صرفنظر از گله‌مندی مردم از ناكارآمدی و ندانم‌كاری برخی مسؤولان باید در این راهپیمایی كه روز نماد عزت ملت ایران و پاسداری از آن به معنی پاسداری از ملت بزرگ در صحنه تاریخ است حضور داشته باشیم. برخی سوء‌مدیریت‌ها و همچنین مفاسد اقتصادی موجب تقویت تبلیغات دامنه‌دار دشمنان نظام در جهت نیتی و گلایه‌های مردم شده، اما مقاطعی همچون 22 بهمن و راهپیمایی مردمی، یادآور آرمان‌هایی است كه هنوز هم با گذشت چهل‌ویك سال، می‌تواند نقطه وصل مردم و حاكمیت و عامل تقویت اعتماد عمومی باشد.



انقلاب، متعلق به مردم است
 محمد قمی
نماینده پاكدشت
این انقلاب متعلق به مردم است و خود آنها این انقلاب را به وجود آوردند و در همه مراحل پشتیبان آن بودند. همین مردم در برهه‌های مختلف و مقاطع حساس از دوران جنگ تحمیلی گرفته تا حال حاضر برای نگهداری انقلاب كوشیدند. جمهوری اسلامی ایران در طول 41 سال گذشته همواره در معرض توطئه‌ها و شیطنت‌های فراوان آمریكا و اسرائیل بود اما از همه مراحل دشوار به سلامت عبور كرد. در عین حال مردم به واسطه برخی نارسایی‌ها و مشكلات اقتصادی نقدهایی نسبت به عملكرد برخی مسؤولان دارند اما آنچه مسلم است آنها می‌دانند كه بر اسلام و انقلاب و ولایت، ایرادی نیست. از این رو،‌ آنها همیشه در صحنه بودند و باعث تقویت انقلاب شدند. نمونه بارز چنین جلوه‌ای را باید در حضور شكوهمند مردم در نماز جمعه اخیر به امامت رهبر انقلاب مشاهده كرد. همچنین شركت میلیونی مردم در تكریم و تشییع پیكر سردار قاسم سلیمانی نمونه دیگری از اعتقاد همه‌جانبه ملت ایران نسبت به ارزش‌های انقلابی و اسلامی است. مردم از هر طیف و جناحی جنایت آمریكا را دیدند و انفجار نفرت خود را در مراسم تشییع سردار سلیمانی نشان دادند. مردم با وجود مشكلات موجود همچنان ایران عزیز را مقتدر می‌دانند و نظام جمهوری اسلامی را به عنوان جریان مقاومت در برابر استكبار می‌شناسند.

تهرانی‌ها با دستنوشته‌ها و شعارهای اعتراضی علیه دولت به تظاهرات بیایند

نکات قابل تامل تجمع دیروز مردم تهران

روادید اربعین حذف شد

مردم ,كه ,انقلاب ,راهپیمایی ,حضور ,اسلامی ,مردم در ,انقلاب اسلامی ,است كه ,در راهپیمایی ,22 بهمن ,پیروزی انقلاب اسلامی ,سالگرد پیروزی انقلاب

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Freddie's style آوای ماه ۩۞۩ اللهم عجل لولیک الفرج ۩۞۩ مطالب اینترنتی Robert's receptions pancsyndpanu کتابخانه عمومی جامع وکیلی زارچ beireywinneo pislandtenloa كیوی لاغر كننده قوی و خوشمزه